ajutor solarii
Huns Industry

Huns Industry

Solarii import COREEA de SUD, un produs practic, modern si ingenios.

Despre noi

solarii import COREEA de SUD

Suntem o companie orientata spre dezvoltare, a carui scop este de a oferi clientilor solarii import COREEA de SUD, un produs practic, modern si ingenios, care se adreseaza tuturor celor interesati in cultivarea legumelor, verdeturilor organice si florilor si care isi doresc sa inceapa o noua investitie sau sa o extinda pe cea existenta.

Solariile comercialízate de noi ofera posibilitatea insamantarii de legume pe toata durata anului si obtinerea unor rezultate foarte bune in fiecare sezon.
Sub indrumarea managerilor coreeni, firma Huns Industry primeste un solid suport in dezvoltatea sa.
Inca de la inceput, scopul nostru a fost sa realizam o stransa relatie intre calitate si cost fata de concurenta. Societatea noastra se afla in continua extindere, iar rezultatele de pana acum sunt incurajatoare, intrucat toti clientii nostri au ramas multumiti de calitatea produselor noastre.

Solariile noastre sunt avantajoase prin:

solarii import COREEA de SUD Calitate Korea de Sud si costuri reduse
solarii import COREEA de SUD Imbinarea practica, simpla si ingenioasa a tevilor si a foliei, astfel incat folia nu este perforata pe toata lungimea solarului, rezultand un produs perfect adaptat sa reziste la zapada, vant, ploi, etc.
solarii import COREEA de SUD Folie cu grad mare de transparenta, 0,12 mm anti-condens, anti UV, anti-uzura garantie 36 luni
solarii import COREEA de SUD Aerisirea laterala cu macarale pe toata lungimea solarului, care se realizeaza extrem de simplu si comod

Pana in prezent avem deja montate numeroase solarii in tara si suntem deschisi colaborarii cu firme de distributie.

Pentru a va convinge asupra calitatii solariilor, va invitam sa ne vizitati la sediul nostru din Comuna Cocorastii Colt, Sat. Persunari, nr. 22, Jud. Prahova, (la 15 km de Ploiesti), unde avem montate solarii pe o suprafata de 3.500 mp. Aici, de aproape 8 ani, valorificam permanent recolta proprie de legume de o calitate superioara, provenite dintr-un sol netratat chimic si neexpus substantelor daunatoare sanatatii.

Pentru orice alte intrebari sau informatii nu ezitati sa ne contactati.