ajutor solarii
Huns Industry

Structura metalica

Solarul Huns are structura de rezistenta alcatuita din arce din otel galvanizat, rezistent la coroziune, cu diametrul exterior d=25 mm (pt. solarul cu latime de 6 ml) si d=32 mm (pt. solarul cu latime de 9 ml). Fiecare arc este dintr-o singura bucata cu lungimea de 11 ml. Sunt dispuse la distante mici unul fata de celalalt (80cm – 90cm) si se introduc in sol pana la o adancime de 50 cm.
Distanta mica intre arcele solarului este foarte importanta pentru optimizarea structurii de rezistenta si pentru a spori stabilitatea foliei pe solar, prevenindu-se astfel uzura timpurie a foliei cauzata de agresivitatea vantului.
La fiecare capat al solarului se monteaza cate 2 contravantuiri, care au rolul de a fixa si a rigidiza intreaga structura.
Asamblarea tevilor din otel galvanizat ce intra in componenta structurii de rezistenta a solarului, se realizeaza repede si usor, cu ajutorul clemelor metalice, fara sudura.

Avantajele folosirii acestui tip de prindere sunt:

  • usurinta si rapiditatea realizarii structurii metalice de rezistenta a solarului.
  • nu necesita sudura
  • asigura flexibilitatea structurii metalice. Astfel, solarul este rezistent la vanturi puternice, zapada si capriciile vremii.
  • asigura prinderea ferma si rezistenta a tevilor ce intra in componenta structurii metalice.
  • posibilitatea de a muta solarul cu usurinta in alta locatie
  • nu taie si nu corodeaza folia solarului. Acest sistem de prindere asigura usurinta montarii foliei pe solar pentru ca este proiectat astfel incat sa nu o perforeze atunci cand se monteaza pe solar.
  • nu necesita scule speciale sau personal de inalta calificare.

Pentru structura metalica din otel galvanizat societatea Huns Industry ofera o GARANTIE de 60 luni.